εκτύπωση κεντρική σελίδα
Κατασκευάζοντας το δικτυακό τόπο www.kleidiakaiantikleidia.net είχαμε σαν στόχο να πλοηγείται εύκολα και από τους εκπαιδευτικούς που δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με το internet. Παρακάτω, θα σας δώσουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται ώστε ακόμη και κάποιος αρχάριος στη διαδικτυακή επικοινωνία να νοιώσει άνετα, για όσο χρόνο παραμείνει εδώ.

Στην πρώτη σελίδα με τα αντικείμενα του παλαιοπωλείου βρίσκονται οι συνδέσεις με τα διάφορα τμήματα του δικτυακού τόπου. Περνώντας με το ποντίκι πάνω από τα αντικείμενα που έχουν ένα φωτεινό περίγραμμα διαβάζει κανείς το όνομα του τμήματος που αντιπροσωπεύουν, οπότε με ένα αριστερό κλικ, μεταφέρεται εκεί που θέλει.

Μπαίνετε πρώτα στην εισαγωγή όπου θα κατανοήσετε την λογική των Κλειδιών και Αντικλειδιών.

Όταν συναντάτε το Home, ένα κλικ επάνω του σας επαναφέρει στην πρώτη σελίδα.

Μέσω της συρταριέρας καταλήγετε στα κείμενα των βιβλίων. Μέχρι το τέλος του προγράμματος θα υπάρχουν 34 κείμενα. Εκεί έχετε τη δυνατότητα είτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το ίδιο το βιβλίο, που θα σας επιτρέψει να το τυπώσετε, (εάν δεν έχετε Acrobat Reader, πατήστε εδώ) είτε να δείτε την ηλεκτρονική του εκδοχή, μορφοποιημένη με έναν τρόπο που να αντιστοιχεί στις ανάγκες της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, της εκπαίδευσης με χρήση του internet. Στις σελίδες των βιβλίων πλοηγείστε επιλέγοντας είτε τα βελάκια που υπάρχουν σε μερικές σελίδες, είτε τις υπογραμμισμένες φράσεις στο τέλος των σελίδων.

Σε κάποια σημεία μπορείτε να ενημερωθείτε για τη χρήση αντίστοιχων εννοιών και από τους υπόλοιπους συγγραφείς της σειράς: Πατάτε στοκαι εμφανίζεται στην οθόνη το κείμενο.

Στο ραδιόφωνο βρίσκεστε στην περιοχή του Φόρουμ που θα φιλοξενεί τις απόψεις των εκπαιδευτικών καθώς και τα links με άλλους δικτυακούς τόπους. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εκεί.

Στο αναλόγιο θα βρείτε τις νοηματικές συνδέσεις. Οι συνδέσεις αυτές αποτελούν την αρχή μιας συζήτησης μεταξύ μας και οδηγούν στο...

...Jack in the Box όπου βρίσκεστε στη σελίδα σχολιασμού του Αντώνη Πανούτσου: "Κλικ... καί φύγαμε".

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα στην χρήση του δικτυακού τόπου ή για κάθε υπόδειξη και σχόλιο, στην διεύθυνση [email protected]